ανακαίνιση σπιτιού κουφώματα

Ανακαίνιση σπιτιού και παράθυρα αλουμινίου – ρωτήστε μας !

Ανακαίνιση σπιτιού και παράθυρα αλουμινίου

Τα κουφώματα, ιδιαίτερα των παραθύρων, αποτελούν το άλφα και το ωμέγα στη σύγχρονη κατοικία, όχι μόνο για την εξαιρετική τους αντοχή, αλλά και για τη σημαντική τους συμβολή στη μείωση της ενεργειακής κατανάλωσης και την αύξηση της μόνωσης και της ασφάλειας των εσωτερικών χώρων.

 

ανακαίνιση σπιτιού κουφώματα

 

Αν βρίσκετε στο στάδιο της επιλογής κουφωμάτων για το καινούργιο σας σπίτι, καλό θα ήταν να εξετάσετε πολύ σοβαρά την επιλογή παραθύρων αλουμινίου. Παρακάτω θα βρείτε 8 λόγους για τους οποίους μια τέτοια επιλογή θα ήταν κάτι παραπάνω από έξυπνη.

  • Θερμικές Επιδόσεις

Τα παράθυρα αλουμινίου υψηλών επιδόσεων είναι πλέον σε θέση να φθάσουν ή και να ξεπεράσουν τα σύγχρονα στάνταρντ ενεργειακής αποδοτικότητας. Κορυφαίες τυπολογίες, όπως η Supreme της Alumil έχουν καταγράψει τρομερές βελτιώσεις στον τομέα της θερμικής απόδοσης, ξεπερνώντας τις αντίστοιχες επιδόσεις συνθετικών ή ξύλινων κουφωμάτων σε ποσοστό που αγγίζει το 60%.

  • Μειωμένο Ανθρακικό Αποτύπωμα

Τι σημαίνει αυτό πρακτικά; Ένα σπίτι με θέρμανση φυσικού αερίου και κουφώματα αλουμινίου με διπλά τζάμια παρέχει – μόλις στο πρώτο έτος χρήσης τους – εξοικονόμηση CO2 σε σχεδόν τριπλάσιο επίπεδο από αυτό που χρειάστηκε για την κατασκευή των αλουμινένιων πλαισίων.

ανακαίνιση σπιτιού

Αναλογιστείτε, λοιπόν, την αντίστοιχη εξοικονόμηση σε βάθος 10 ή και είκοσι χρόνων. Εννοείται πως σε κατοικίες με ηλεκτροδοτούμενο σύστημα θέρμανσης ή ψύξης, ιδιαίτερα σε θερμά κλίματα, όπως αυτό της Κύπρου, η αντίστοιχη εξοικονόμηση είναι 3 φορές μεγαλύτερη!

  • Αντοχή και Χαμηλές Ανάγκες Συντήρησης

Οι εγγενείς ιδιότητες του αλουμινίου που το θωρακίζουν ενάντια στη διάβρωση, εξασφαλίζουν στο εκάστοτε προφίλ εξαιρετική αντοχή και οι απαιτήσεις του από άποψη συντήρησης είναι ελάχιστες, ακόμη και σε ιδιαίτερα δυσμενείς ή και ακραίες καιρικές συνθήκες. Σε αντίθεση με άλλα υλικά που χρησιμοποιούνται στη βιομηχανία κουφωμάτων, το αλουμίνιο δεν θα διασταλεί, δεν θα εμφανίσει ραγάδες, ανοίγματα ή ρυτιδώσεις με την πάροδο του χρόνου, χαρίζοντας στο κούφωμα μεγάλη διάρκεια ζωής.

Παρότι μπορεί να αφεθεί στην εργοστασιακή του έκδοση, το αλουμίνιο μπορεί, επίσης, να ενισχυθεί ακόμη περισσότερο με τεχνικές ανοδίωσης ή με πέρασμα ειδικών βαφών.

ανακαίνιση σπιτιού

  • Προσιτό Κόστος

Τα κουφώματα αλουμινίου είναι αρκετά πιο οικονομικά από ό,τι άλλα υλικά, δίχως να συμβιβάζουν τις υψηλές απαιτήσεις του ιδιοκτήτη σε ασφάλεια και υψηλές ενεργειακές επιδόσεις.

  • Σχεδιαστική Ευελιξία

Η εγγενής αντοχή του αλουμινίου και η δομική του ανθεκτικότητα παρέχει τη δυνατότητα στους κατασκευαστές να το διαμορφώσουν σε άπειρα σχέδια, που θα περιορίζονται αποκλειστικά και μόνο από τις προτιμήσεις του ίδιου του πελάτη και τις διαστάσεις του σπιτιού του. Όντως, τόσο αισθητικά όσο και άποψη μεγέθους, το εύρος εφαρμογών των κουφωμάτων αλουμινίου είναι, απλά, απεριόριστο.

  • Φινίρισμα

Η εξίσου μεγάλη γκάμα φινιρισμάτων διασφαλίζει πως τα παράθυρα αλουμινίου σας θα ταιριάζουν απόλυτα με τη διακόσμηση που έχετε επιλέξει, τόσο εσωτερικά όσο και εξωτερικά.

  • Ανακυκλώσιμο

Το αλουμίνιο, ως υλικό κατασκευών, έχει ένα από τα υψηλότερα ποσοστά ανακύκλωσης, ενώ είναι απολύτως φιλικό προς το περιβάλλον – σε αντίθεση με πολλούς από τους συνθετικούς του «αντιπάλους». Η ανακύκλωσή του απαιτεί μόλις το 5% της ενέργειας που καταναλώθηκε κατά τη δημιουργία του κουφώματος.

ανακαίνιση σπιτιού

  • Γρήγορη Απόσβεση

Τέλος, τα παράθυρα αλουμινίου, με τις εξαιρετικές ενεργειακές τους επιδόσεις, εξασφαλίζουν πλήρη απόσβεση του κόστους αγοράς και τοποθέτησής τους στον ιδιοκτήτη σε διάστημα πολύ μικρότερο από οποιοδήποτε άλλο εναλλακτικό υλικό κουφωμάτων.

Ρωτήστε μας σήμερα !!

ανακαίνιση σπιτιού κουφώματα

Ανακαίνιση σπιτιού και παράθυρα αλουμινίου – ρωτήστε μας !

Ανακαίνιση σπιτιού και παράθυρα αλουμινίου Τα κουφώματα, ιδιαίτερα των παραθύρων, αποτελούν το άλφα και το ωμέγα στη σύγχρονη κατοικία, όχι μόνο για την εξαιρετική τους αντοχή, αλλά και για τη σημαντική τους συμβολή στη μείωση της ενεργειακής κατανάλωσης και την αύξηση της μόνωσης και της ασφάλειας των εσωτερικών χώρων.     Αν βρίσκετε στο στάδιο […]

ανακαίνιση σπιτιού

Ανακαίνιση σπιτιού και πως θα πετύχετε αυτό που θέλετε..

Ανακαίνιση σπιτιού σωστά και γρήγορα.. Ένα από τα μεγαλύτερα θέματα που αντιμετωπίζουν όλοι όσοι έχουν κάνει μια προσπάθεια να ανανεώσουν το σπίτι τους η το διαμέρισα τους είναι ο χρόνος. Ναι, ο χρόνος, αυτός ο ατελείωτος παράγοντας που άμα δεν τον κατακτήσεις, καλύτερα να μην ξεκινήσεις κανένα τέτοιο έργο. Μετά από ατελείωτα project το βασικό […]

supermastoras1

Ανακαίνιση σπιτιού – Είδη Αδειών – Supermastoras!

Ανακαίνιση σπιτιού – Είδη Αδειών Οι άδειες χωρίζονται σε δυο κατηγορίες. Στην πρώτη συγκαταλέγεται η άδεια μικρής κλίμακας και στη δεύτερη, η άδεια δόμησης. Η δεύτερη, αφορά βαριές εργασίες, των οποίων ο προϋπολογισμός είναι 25.000 και άνω. Από την άλλη, η άδεια μικρής κλίμακας αφορά μικρές επισκευές. Πιο συγκεκριμένα, αφορά: Εργασίες οι οποίες γίνονται με […]

 

Πηγή – https://www.profilnet.gr/