Ανακαίνιση σπιτιού σωστά και γρήγορα..

Ένα από τα μεγαλύτερα θέματα που αντιμετωπίζουν όλοι όσοι έχουν κάνει μια προσπάθεια να ανανεώσουν το σπίτι τους η το διαμέρισα τους είναι ο χρόνος. Ναι, ο χρόνος, αυτός ο ατελείωτος παράγοντας που άμα δεν τον κατακτήσεις, καλύτερα να μην ξεκινήσεις κανένα τέτοιο έργο. Μετά από ατελείωτα project το βασικό συμπέρασμα μας σε μια ανακαίνιση είναι ότι λειτουργεί σαν μια ορχήστρα. Ναι ορχήστρα. και επειδή ακριβώς εδώ έχουμε να κάνουμε με ανθρώπους που προσπαθούν να υλοποιήσουν ένα σχέδιο, το βασικότερο στην εξίσωση είναι η μνήμη.

Ανακαίνιση σπιτιού

Όταν διακόπτουμε μια ανακαίνιση για οικονομικούς λόγους και ξανά φέρνουμε ένα συνεργείο να συνεχίσει , το πιθανότερο είναι να είναι διαφορετικό συνεργείο , άρα βλέπουν πρώτη φορά το έργο , και το δεύτερον είναι μέχρι να αποκτήσει ρυθμό η ομάδα που υλοποιεί το έργο αυτό φέρνει κόστος και χρόνο πάντα εις βάρους του συνολικού έργου.

Ο χρόνος είναι ο ποιο σημαντικός δείκτης στην εξίσωση και η ταχύτητα μαζί με ποιοτική δουλειά καθορίζει τα πάντα.

Εμείς εδώ στο Supermastoras.gr δίνουμε μεγάλη έμφαση στην ταχύτητα, ποιότητα, και οξυδέρκεια. πρέπει πάντα να στοχεύουμε να είμαστε οι πιο γρήγοροι, οι πιο αποτελεσματικοί και οι πιο έξυπνη στην λύση που παρέχουμε στον πελάτη.

 

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να μας ρωτήσετε πως πατώντας εδώ !!

 

Ζητήστε προσφορά σήμερα !!  πατήστε εδώ !! 

 

 

ανακαίνιση σπιτιού
ανακαίνιση σπιτιού

Μερικές ιδέες 

Ο σωστός προγραμματισμός είναι το πρώτο και πιο σημαντικό βήμα που θα καθορίσει πολλά πράγματα για την αποπεράτωση του έργου. Βρείτε έναν συνεργάτη που να σας ταιριάζει και να καταλαβαίνει πλήρως τις ανάγκες σας, αλλά να έχει και σημαντική εμπειρία ώστε να μπορεί να σας καθοδηγήσει σωστά.

Ο σωστός συνεργάτης μπορεί να προτείνει διαφορετικές λύσεις, προσαρμοσμένες ειδικά για εσάς και το σπίτι σας. Επίσης μία συνεργασία με μία τεχνική συμβουλευτική εταιρεία μπορεί να σας καθοδηγήσει σωστά ως προς τις επιλογές σας, προτείνοντας έξυπνες και οικονομικές λύσεις ενώ ταυτόχρονα θα σας δώσει συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα και κόστος έτσι ώστε να γνωρίζετε εξ’ αρχής το μέγεθος του έργου και το κόστος του.

Επίσης θα συνεργαστεί και θα οργανώσει όλα τα απαραίτητα συνεργεία, κάτι το οποίο είναι πολύ χρονοβόρο αλλά και πολύπλοκο καθώς όλα γίνονται σε συγκεκριμένους χρόνους και είναι αλληλένδετα.

Ανακαίνιση σπιτιού

Σχεδιασμός και πλάνο

Έχοντας βρει λοιπόν τον κατάλληλο συνεργάτη το πρώτο βήμα είναι να κάνετε από κοινού τον βασικό σχεδιασμό και το πλάνο. Αρχικά θα πρέπει να κάνετε μία καταγραφή των αναγκών σας. Τι ακριβώς θέλετε από αυτήν την αλλαγή; Μία ολική ανακαίνιση ή κάποιες μικρές αισθητικές παρεμβάσεις; Κάνετε ένα αναλυτικό πλάνο ανά δωμάτιο και επικοινωνήστε σωστά τις ανάγκες στον συνεργάτη σας προκειμένου να κατανοήσει επακριβώς τι θέλετε. Αφού αξιολογήσει τις απαιτήσεις σας, στη συνέχεια θα προγραμματίσει ανάλογα τις εργασίες δίνοντας σας προσφορές για κάθε αλλαγή που θέλετε.

Όταν αποφασίσετε τι θα προχωρήσετε και τι όχι ανάλογα με το budget της ανακαίνισης, θα σας δοθεί το αρχιτεκτονικό σχέδιο, το οποίο θα αποτελεί την βάση όλου του πλάνου αλλά και του τελικού αποτελέσματος, ώστε αυτό να σας ικανοποιεί πλήρως. Δεδομένου ότι θέλετε να ανακαινίσετε οικονομικά το σπίτι σας, είναι σημαντικό να αποφασίσετε για τις συνολικές απαιτήσεις / όριο δαπανών. Είναι απαραίτητο να κρατήσετε τον προϋπολογισμό σας χαμηλό έτσι ώστε να υπάρχει η δυνατότητα για κάποιες επιπρόσθετες εργασίες που σίγουρα θα προκύψουν.

Aνακαίνιση κουζίνας

Ξεκινήστε οραματίζοντας τον τελικό στόχο σας, το όνειρό σας. Συγκεντρώστε φωτογραφίες και εμπνευστείτε από το σχεδιασμό. Θα αντικαταστήσετε ντουλάπια, τους πάγκους , τα δάπεδα ; κάποιες και συσκευές; θα προσθέσετε ένα δεύτερο νεροχύτη ; θα γίνει κάποια Μετακίνηση τοίχου; Ονειρευτείτε δημιουργικά, και στη συνέχεια αναρωτηθείτε τι πρέπει να έχετε και τι είναι ωραίο να έχετε.

Μετά την τοποθέτηση των επίπλων κουζίνας, επιλέγουμε με τι θέλουμε να επενδύσουμε τον τοίχο ανάμεσα στα κάτω και πάνω ντουλάπια. Με πλακάκια και με γυαλί είναι μερικές από τις επιλογές που έχουμε.

Εάν ψάχνετε έναν γενικό εργολάβο, Ξεκινήστε αυτήν τη διαδικασία νωρίς, επειδή οι εξειδικευμένοι εργολάβοι είναι κλεισμένοι συχνά 4 έως 8 μήνες!!

Aνακαίνιση κουζίνας –Φάση 1: Σχεδιασμός της αναδιαμόρφωσης της κουζίνας σας

Ο προγραμματισμός της αναδιαμόρφωσης της κουζίνας σας είναι το θεμέλιο για ένα επιτυχημένο έργο. Μπορεί να διαρκέσει οπουδήποτε από μερικές εβδομάδες έως μερικούς μήνες, ανάλογα με το πότε σκοπεύετε να αναδιαμορφώσετε την κουζίνα σας.

Aνακαίνιση κουζίνας- Μετρήστε το χώρο σας

Λαμβάνοντας μερικές απλές μετρήσεις του χώρου σας είναι το μόνο που χρειάζεται για να ξεκινήσετε έναν δωρεάν σχεδιασμό κουζίνας. Εάν εργάζεστε με έναν εργαλάβο, μπορεί να σας βοηθήσει να συλλέξετε λεπτομερείς μετρήσεις.

Aνακαίνιση κουζίνας – Επιλογή δειγμάτων 

Η επιλογή στυλ και χρώματος πόρτας ντουλαπιού ρυθμίζει τον τόνο της κουζίνας σας. Σας βοηθά επίσης να επιλέξετε πάγκοι, δάπεδα και άλλα. Η επιλογή δειγμάτων νωρίς στη διαδικασία θα σας δώσει αρκετό χρόνο για να αποφασίσετε για ένα αγαπημένο στυλ.

ανακαίνιση κουζίνας
ανακαίνιση κουζίνας

Συζητήστε με έναν σχεδιαστή !

Η συζήτηση με έναν σχεδιαστή / διακοσμητή/ρια  κουζίνας θα σας βοηθήσει να μεταφράσετε τις ιδέες και την έμπνευσή σας σε μια όμορφη και λειτουργική κουζίνα. Αφού συζητήσετε τις επιθυμίες, τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας, ο σχεδιαστής σας θα δημιουργήσει ένα αρχικό σχέδιο το οποίο μπορείτε να αναθεωρήσετε μαζί έως ότου ταιριάζει με το όραμα και τους στόχους σας.

Αίτηση για Άδειες Οικοδομής

Μια οικοδομική άδεια απαιτείται συχνά για δομικές, υδραυλικές, μηχανικές και ηλεκτρικές αλλαγές σε ένα σπίτι. Εάν έχετε εργολάβο, αυτός ή αυτή πρέπει να φροντίσει όλα τα θέματα . Αυτή η διαδικασία μπορεί να διαρκέσει εβδομάδες ή μήνες ανάλογα με την πολυπλοκότητα του έργου και του δήμου, οπότε τρέξτε νωρίς.

Ολοκληρώστε τα σχέδιά σας !

Οριστικοποιήστε τον σχεδιασμό της κουζίνας, τα χρονοδιαγράμματα και τις συμβάσεις .Δημιουργήστε το δικό σας πλάνο ολοκλήρωσης , αναφέροντας ποιος είναι υπεύθυνος για κάθε μέρος του έργου. Ορίστε μια ημερομηνία για το πότε πρέπει να ολοκληρωθεί η εργασία. Αυτό θα βοηθήσει στην αποφυγή καθυστερήσεων και εσφαλμένων επικοινωνιών.

 

7 μεγάλα μυστικά ανακαίνισης για τα μικροσκοπικά διαμερίσματα

Η συμπαγής διαβίωση είναι μια παγκόσμια τάση που έχει περάσει σε μεγάλες πόλεις σε όλο τον κόσμο. Επομένως, δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι αυτή η τάση είναι εδώ για να μείνει. Σε αυτήν την ανάρτηση, θα αποκαλύψουμε τα 7 μυστικά σχεδιασμού που έχουν χρησιμοποιήσει επιτυχημένοι επαγγελματίες ανακαίνισης για να δημιουργήσουν άνετες αλλά λειτουργικές κατοικίες για τους ιδιοκτήτες σπιτιού αυτών των μικρών διαμερισμάτων!

Design Secret # 1:

Επανεξετάστε τον παραδοσιακό σχεδιασμό επίπλων.Το κρεβάτι είναι συνήθως το μεγαλύτερο έπιπλο που καταλαμβάνει το μεγαλύτερο μέρος του χώρου στο σπίτι. Ως εκ τούτου, οι περισσότεροι από τους επαγγελματίες σχεδιαστές ανακαίνισης θα σχεδίαζαν ένα απλό ντουλάπι αποθήκευσης που θα διπλασιαστεί και ως σκελετό κρεβατιού. Ωστόσο, οι πιο δημιουργικοί σχεδιαστές θα προτείνουν ένα πολυλειτουργικό και ανυψωμένο σκελετό κρεβατιού.

 

Design Secret # 2:

Μεταφέρετε τη δημιουργικότητά σας σε νέο επίπεδο!

Όταν οι ιδιοκτήτες σπιτιού είναι ευλογημένοι με μια εκπληκτική οροφή ύψους 3,5 μ. Έως 5 μ., Το πρόσθετο ύψος παρέχει άφθονες ευκαιρίες στους επαγγελματίες σχεδιαστές ανακαίνισης να επεκτείνουν τις δημιουργικές τους δεξιότητες στο όριο. Το επάνω κατάστρωμα χρησιμεύει ως ένα άνετο χώρο ύπνου, ενώ το κάτω κατάστρωμα είναι ένας χώρος εργασίας για διάφορες δραστηριότητες. ένα πτυσσόμενο τραπέζι φαγητού, ένας πίνακας προσωπικού υπολογιστή και πίνακας προσωπικού υπολογιστή για εργασία, μια ντουλάπα για αποθήκευση ρούχων και υπάρχει ακόμη αρκετός χώρος για να φιλοξενήσει ένα κρεβάτι επισκεπτών!

Design Secret # 3:

Η απλότητα είναι η απόλυτη εξειδίκευση!

Οι επαγγελματίες σχεδιαστές ανακαίνισης συνιστούν να προσαρμόζονται όλα τα έπιπλα, να κλιμακώνονται ώστε να ταιριάζουν στις αναλογίες του μικροσκοπικού διαμερίσματος και το πιο σημαντικό, να είναι απλά σχεδιασμένο με βασικές φόρμες. Ως εκ τούτου, χρησιμοποιώντας έπιπλα σε απλές, στοιχειώδεις μορφές, το μικροσκοπικό διαμέρισμα αισθάνεται αμέσως μεγαλύτερο!

Design Secret # 5:

Οι κατοπτρισμένες επιφάνειες προσθέτουν οπτικό ύψος και βάθος σε ένα μικρό χώρο και επομένως, κατασκευάζει μια ψευδαίσθηση ενός πολύ πιο ευρύχωρου σπιτιού από ό, τι είναι πραγματικά. Εκτός από τους καθρέφτες, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα περιμετρικό κομμάτι, ελαφρύ και μια πυρίμαχη, αντανακλαστική μεμβράνη που εκτείνεται σε όλη την οροφή για να επιτύχετε το ίδιο εφέ καθρέφτη.

Design Secret # 6:

Δημιουργήστε ένα ελκυστικό τοίχος με διακοσμητικά, που δημιουργεί μια εξαιρετικά υψηλή προφορά οπτικής πρόσκρουσης, η οποία τονίζει την αίσθηση του χώρου, ενώ διαχωρίζει τις ξεχωριστές ζώνες. Η ξύλινη επένδυση σε διακοσμητικά δημιουργεί επίσης μια αξέχαστη διακοσμητική έμφαση . Αυτό το διακοσμητικό έργο τέχνης οριοθετεί οπτικά τις δύο διαφορετικές ζώνες δραστηριότητας. άνω ζώνη για ύπνο και η κάτω ζώνη για φαγητό.

 

Design Secret # 7: Τεχνικές κατασκευής σκαφών !

Η κατασκευή σκαφών, που είναι ένας από τους παλαιότερους κλάδους , αφορά κυρίως την κατασκευή των φλοιών των σκαφών. Δεδομένου ότι ένα σκάφος δεν έχει καθόλου χώρο για αποθήκευση, έχουν κατασκευαστεί αποθηκευτικοί χώροι από το πάτωμα. Ως εκ τούτου, οι επαγγελματίες της ανακαίνισης εφαρμόζουν στην πραγματικότητα παρόμοιες τεχνικές και κατασκευάζουν ενσωματωμένο χώρο αποθήκευσης δαπέδου που παρατηρείται συχνά σε σκάφη.

 

πηγές – https://qproject.gr 

7 Big Renovation Design Secrets for Tiny Apartments