Ανακαίνιση

Απλά μοντέρνα διαμερίσματα

Ανακαίνιση

Πώς έχετε φανταστεί το μελλοντικό σας διαμέρισμα; Δυάρι, μεζονέτα ή ρετιρέ; Η ομάδα του «Super Mastoras» διαθέτει την απαραίτητη εμπειρία για να σχεδιάσει το διαμέρισμα που επιθυμείτε, τηρώντας κατά γράμμα τα δικά σας κριτήρια. Στόχος μας είναι να διαμορφώσουμε με τέτοιο τρόπο το διαμέρισμα σας, ούτως ώστε να συμβαδίζει με τα μοντέρνα στάνταρ. Όσον αφορά τη διακόσμηση του χώρου σας, είμαστε σε θέση να σας προσφέρουμε ένα μοναδικό αποτέλεσμα, το οποίο θα σας αφήσει πλήρως ικανοποιημένους. Βεβαίως καλύπτουμε και την περίπτωση ανακαίνισης, αφού διαθέτουμε αρκετές σύγχρονες λύσεις που θα αναβαθμίσουν το σπίτι σας ή ένα συγκεκριμένο χώρο αυτού, όπως είναι το μπάνιο ή η κουζίνα σας.

01

Ολόκληρο Σπίτι
Η ανακαίνιση ολόκληρου του σπιτιού δεν είναι μία εύκολη υπόθεση. Χρειάζεται ειδική μέριμνα και ενδελεχή σκέψη για να προκύψει ένα σωστό και ικανοποιητικό αποτέλεσμα. Με βάση αυτά τα δεδομένα, οι μόνοι που μπορούν να σας βοηθήσουνως προς τη διαχείριση και την πραγματοποίηση ενός τόσο δύσκολου εγχειρήματος είναι οι υπάλληλοι του «Super Mastora», οι οποίοι θα σας καθοδηγήσουν με τον πιο κατάλληλο και ιδανικό τρόπο.

02

Κουζίνα

Ένα βασικό ερώτημα που προκύπτει όταν παρουσιάζεται η ανάγκη να ανακαινιστεί μία κουζίνα είναι το εξής: Είναι αρκετά μεγάλη η κουζίνα μου για να χωρέσει το ψυγείο και μερικές ακόμα συσκευές που θέλω να τοποθετήσω; Το συγκεκριμένο ερώτημα μπορεί να απαντηθεί με πράξεις και όχι με λόγια από τους ειδικούς της εταιρείας μας, οι οποίοι θα εξετάσουν την κουζίνα και θα σας προτείνουν την κατάλληλη λύση, αναλογικά με το μέγεθος της.

03

Μπάνιο

Η ανακαίνιση του μπάνιου αποτελεί μία πολύ ξεχωριστή υπόθεση. Είναι ένας χώρος απομόνωσης και ιδιωτικότητας, το οποίο σημαίνει ότι πρέπει να είναι περιποιημένος.. Αναβαθμίστε σήμερα το μπάνιο σας με τη βοήθεια της ομάδας μας και δώστε του τη σημασία που του αξίζει.

Η ΕΚΔΟΣΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ

Πρώτα η λειτουργικότητα

Δείτε μερικά από τα έργα μας..

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ

Η ομάδα “Super Mastoras” είναι διαθέσιμη για να συζητήσει τις ανάγκες της ανακαίνισής σας. Τα τρία βασικά μας πακέτα μπορούν να καλύψουν όλες τις απαιτήσεις σας.

Το οικονομικό μας πακέτο απευθύνεται σε ιδιώτες που επιθυμούν να γίνει μία συγκεκριμένη και απλή εργασία στο σπίτι τους, όπως μία εσωτερική διακόσμηση ενός χώρου ή η ανακαίνιση ενός μικρού σπιτιού, έκτασης 40 τ.μ. Αποτελεί το δημοφιλέστερο προσφερόμενο πακέτο και καλύπτει ακριβώς αυτό που θα ζητήσετε, χωρίς κάποιο παραπάνω προνόμιο.

Με το Best Deal, μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε κάποια πακέτα που σας προσφέρουμε, τα οποία συνοδεύονται από μερικά προνόμια. Για παράδειγμα, έχετε την επιλογή να συνδυάσετε μία ανακαίνιση και μία διακόσμηση χώρου, πληρώνοντας λιγότερα από όσα θα πληρώνατε αν επιλέγατε την καθεμία από αυτές τις εργασίες ξεχωριστά.


Με αυτό το πακέτο έχετε τη δυνατότητα να ζητήσετε μία συγκεκριμένη τιμή, ανάλογα με το μέγεθος του χώρου στον οποίο επιθυμείτε να πραγματοποιηθεί αυτή. Για τον καθορισμό της τιμής παίζουν ρόλο τα τ.μ. του χώρου, καθώς και τα περιθώρια του χώρου που επιθυμείτε να ανακαινίσετε ή να διακοσμήσετε.

Στείλτε μας μήνυμα

Το πρώτο σας όνομα
Field is required!
Field is required!
Το επίθετό σας:
Field is required!
Field is required!
Το τηλέφωνό σας
Field is required!
Field is required!
Το e-mail σας
Field is required!
Field is required!
Επιλέξτε χώρο/ους:
Field is required!
Field is required!
Δώστε μας παραπάνω πληροφορίες. . .
Field is required!
Field is required!
Ανεβάστε φωτογραφίες από τον/τους χώρους σας
Field is required!
Field is required!